Prenatale Screening

Tijdens de zwangerschap krijg je een drietal onderzoeken aangeboden die kijken naar de gezondheid van je kindje; NIPT, 13-weken-echo (ETSEO) en de 20-weken echo (TTSEO). Het meedoen aan deze onderzoeken is een eigen keus. Je kan voor geen onderzoeken kiezen, voor 1 of voor meerdere.

www.pns.nl

Indien je dit wenst, informeren we over deze onderzoeken tijdens je tweede controle. Het is handig om je vooraf in te lezen door op de website van www.pns.nl te kijken. Daar vind je meer informatie over alle screeningsmogelijkheden in de zwangerschap

 

Echo’s

Het is in onze praktijk mogelijk om de 20 weken echo uit te laten voren. Hiervoor kan je een afspraak maken door te bellen naar 0511-451045 of door op de aanmeldknop te drukken. Voor het maken van de 13 weekse echo verwijzen we je door naar echopraktijk Tineke in Oudwoude of andere omliggende echo-praktijken.

 

Een afspraak is zo gemaakt…

Maken van een afspraak;
bel — 0511 451 045

Of vul in en verstuur

4 + 8 =

De mail die je verstuurt vanaf deze website, met jouw persoonlijke gegevens erin, wordt door ons alleen gebruikt in het kader van je vraag of aanmelding. We houden verder geen bestanden bij van jouw gegevens tenzij we er duidelijk persoonlijk om vragen.