Borstvoedings cursus

Ben je van plan om straks borstvoeding te gaan geven, dan is het goed je daar nu al op voor te bereiden. Hoe meer je er al over weet tijdens je zwangerschap, hoe groter de kans is dat de borstvoeding slaagt!

Inhoud c

Inhoud

Borstvoeding is de allerbeste voeding voor een baby tot minimaal 6 maanden. Maar hoe geef je borstvoeding? En wat als je kindje niet wil drinken? Of wat te doen als je problemen krijgt bij de borstvoeding en als je straks weer aan het werk gaat? Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus.

Lesinformatie

De cursus bestaat uit 2 lessen van 1,5 uur.
De groepsgrootte is klein en bestaat uit ongeveer 6-10 deelnemers.
De cursus start rond 33 weken zwangerschap.

Benodigdheden

– Makkelijk zittende kleding
– Badhanddoek
– Een kussen
(Matjes om op te liggen zijn aanwezig.)

Tijd

Dinsdagavond 19:30 uur

Even zakelijk

– Borstvoedingscursus met partner:                    €65,-
–Borstvoedingscursus zonder partner:                €45,-

Sommige zorgverzekeraars vergoeden, geheel of gedeeltelijk, zwangerschapscursussen. Dit is ook afhankelijk van hoe goed je bent verzekerd. Het is raadzaam om dit bij jouw zorgverzekeraar te checken. 

Plaats

Verloskundig Centrum Jane
Willem Lodewijkstraat  53
9291 MZ Kollum

Voorlichtingsavond

Naast de borstvoedingscursus is er in samenwerking met andere verloskundigen, gynaecologen, kraamzorgorganisaties, het consultatiebureau en ziekenhuis Nij Smellinghe oraniseren we 11 keer per jaar een eerste introductie met basis-informatie over borstvoeding. Het is een interactieve avond, waarbij ruim aandacht is voor jouw persoonlijke vragen. 

Super!

Mijn ervaringen met jullie en vooral met deze cursus zijn ….. .