20 Weken Echo

Kies je voor de 20-weken echo dan kun je hier bij Verloskundig Centrum Jane een afspraak maken. Ook zwangeren van andere praktijken of die onder controle van de gynaecoloog zijn, kunnen zich aanmelden voor het maken van een 20 weken echo.
Aanmelden kan via 0511-451045 of via de aanmeldknop. 

Nieuw Aangeschaft

Annelies Banga, vast gezicht bij Verloskundig Centrum Jane, maakt al jaren de basisecho’s in de praktijk samen met haar collega Eke van der Molen. Vanwege de toenemende vraag naar SEO’s en omdat Annelies het maken van de SEO’s als een mooie aanvulling op haar vak ziet, is zij begin 2021 begonnen met de opleiding tot SEO-echoscopiste en heeft ze inmiddels haar diploma behaald. Voor het maken van de echo’s is een nieuw echo apparaat aangeschaft en er hangt een groot meekijkscherm zodat de zwangere en haar partner met de echo mee kunnen kijken!

 

Een afspraak is zo gemaakt…

Maken van een afspraak;
bel — 0511 451 045

Of vul in en verstuur

4 + 6 =

De mail die je verstuurt vanaf deze website, met jouw persoonlijke gegevens erin, wordt door ons alleen gebruikt in het kader van je vraag of aanmelding. We houden verder geen bestanden bij van jouw gegevens tenzij we er duidelijk persoonlijk om vragen.